FES-TE SOCI
loading

+ègora

Volei i futbol platja

Gaudeix de fer esport a l’aire lliure en la nostra pista de sorra de sílex. Et donem dues opcions, tria’n una o escull les dues.

El vòlei platja és una variant del voleibol que es juga en platges o superfícies de sorra i en el que els equips són de dos jugadors. L’enlairament d’aquest esport i les primeres competicions tenen lloc en els anys 70 a les platges de Santa Mònica, Califòrnia, (Estats Units). A Europa no va aparèixer fins a l’any 1927 en unes platges de França. El 2000 es convertí un esport oficial a les Olimpíades, tant per a homes com per a dones. T’agradaria jugar-hi?

El futbol platja és una modalitat del futbol que es juga sobre una superfície de sorra llisa, entre dos equips de cinc jugadors cadascun, amb l’objectiu de marcar gols a l’equip contrari. Més que buscar competir entre els dos equips, és un esport perfecte per gaudir del temps d’oci, per jugar amb amics i fer jugades de cos a cos. A més, el joc és molt més ràpid, doncs es calcula que de mitjana hi ha un tir a porta cada 30 segons i un gol cada quatre minuts. T’agradaria jugar-hi?

És d’ús gratuït per als abonats. Per reservar pista, adreça’t a recepció.

Date
Client
Category
+ègora
Tags

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.