FES-TE SOCI
loading

Campus

FALTEN

pel Campus de Primavera 2024

Diversió, esport & aventura

Els campus són una forma activa i educativa de gaudir de les vacances a través d'activitats físiques, esportives i de lleure, amb les que els infants i adolescents aprenen els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn.

A ègora construïm experiències úniques per als més menuts, fent-los participar de la nostra passió per un estil de vida actiu i saludable. Proposem tot un ventall d'activitats diverses i totalment adaptades, per fer de la seva estada al campus una vivència per a recordar.

 

INSCRIPCIONS: A partir del 26 de febrer a la recepció del centre (pagament preferent amb targeta) o bé inscripcions online.

Com són els campus d'ègora?

  • S'inicien quan finalitzen els períodes escolars i coincidint amb les vacances: Primavera (Setmana Santa), Estiu i Hivern (Nadal).
  • Estan dirigits a infants i adolescents, de P3 a 1r ESO (3 a 12 anys).
  • Les famílies poden escollir entre una àmplia oferta de modalitats i activitats que s'organitzen per anys de naixement.
  • Totes les modalitats de campus inclouen activitats aquàtiques diàries de caràcter recreatiu, planificades i guiades en tot moment per un@ monitor@.
  • S'ofereix servei i de menjador.
  •  

Preguntes freqüents generals

Quines activitats es fan al campus?
Al campus es realitzen activitats esportives (futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, minitennis, handbol, rugbi, beisbol, etc.), activitats d’expressió (dinàmiques de grup, expressió corporal, etc), jocs tradicionals, activitats aquàtiques, activitats recreatives, tallers manuals, etc.
Hi ha sortides o excursions?

Als nostres campus apostem per realitzar totes les activitats a les nostres instal·lacions. Creiem que podem oferir un gran ventall d’activitats sense necessitat de fer cap sortida.

Quina ràtio hi ha als grups?
Per a establir la ràtio entre participants i dirigents es pren com a referència la que marca el Decret 267/2016 i queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants. Els grups de preescolar, tenen un monitor/a de suport, a més a més del monitor responsable.
Aniran a la piscina cada dia?
Sí, tots els grups tenen una activitat aquàtica diària programada.
I si el meu fill/a no sap nedar o té por a l’aigua? És obligatori fer l’activitat?
Tots els infants o adolescents, realitzen una prova de nivell abans d’iniciar el primer dia d’activitat aquàtica, on els monitors/es valoren el seu nivell d’autonomia. Si no saben nedar, se’ls hi facilitarà el material de flotació, els medis necessaris, i el suport dels monitors/es, per poder realitzar l’activitat. Si el teu fill/a no es vol banyar per que té por, en cap cas l’obligarem, però sí que acompanyarà al seu grup a la piscina i el farem partícip de l’activitat des de fora de l’aigua. NO ES FARÀ CURS DE NATACIÓ.
Què passa els dies de molta calor si fan activitat a l’exterior?
L’activitat es mantindrà, tot i que es faran descansos amb més freqüència per la hidratació i descans en una zona d’ombra. També incidirem en l’ús de la gorra, crema solar i anar remullant-se amb aigua el cap.
Pot venir a recollir al meu fill/a una persona que no està autoritzada a la llista?
No, els monitors/es no entregaran als vostres fills/es a una persona que no aparegui a la llista d’autoritzats. En cas de que hagi de venir una persona que no consti, haureu de fer una autorització puntual i entregar-li al monitor/a.
Els nens poden portar el mòbil?
La nostre recomanació és que no. Tot i així si l’han de portar, no el podran fer servir durant el campus. En cap cas ens farem responsables de la seva pèrdua o si es fa malbé.
El meu fill/a necessita prendre una medicació, a qui informem?
Ho haureu d’indicar a la inscripció si és una medicació que ha de prendre a diari. Si és una medicació puntual, ho haureu de comunicar al monitor/a. En ambdós casos, heu de descarregar i omplir l’autorització mèdica que trobareu a la web. Seran els responsables de campus qui s’encarreguin de l’administració de medicaments.
Cal portar roba de recanvi?

Els grups de preescolar hauran de dur una muda per si hi hagués qualsevol incident. Recomanem a la resta d’infants i adolescents que portin una samarreta de recanvi per poder canviar-se si suen molt.

Fareu una reunió informativa per a les famílies?

Sí, la reunió enguany es farà online el dijous 15 de juny a les 17:00 hores.

Com puc contactar amb l'equip del campus per realitzar una consulta o demanar un aclariment?

La majoria de respostes les trobareu al Protocol intern per a famílies
Si necessiteu resoldre algun altre dubte, podeu conctactar-nos directament a lagarriga@egora.cat i us respondrem el més ràpid possible.

On puc trucar per qualsevol emergència?

A la recepció del centre: 93 861 20 82

Preguntes freqüents inscripcions

Quan s'obren les inscripcions als Campus d'estiu 2023?

Obrim les inscripcions el dimarts 2 de maig de 2023 i es poden fer:

  • de forma presencial a la recepció del centre
  • online a través del següent formulari
Vull inscriure el meu fill/a al proper campus? Com ho he de fer?

PAS 1: Aquest any el procediment d’inscripció serà online, a través d’un Google Forms AQUÍ. O bé presencialment a la recepció del centre.

El següent pas serà efectuar el pagament.

Com he d'efectuar el pagament un cop realitzada la inscripció?

PAS 2: Si has iniciat la inscripció online, el pagament s’haurà d’efectuar a través d’una transferència bancària en el moment de la inscripció.

El següent pas serà presentar la documentació per formalitzar la inscripció.

Quina documentació cal presentar per formalitzar la inscripció?

PAS 3: Si has realitzat la inscripció online i ja has realitzat el pagament, la documentació per formalitzar la inscripció s’haurà d’enviar per email a lagarriga@egora.cat amb l’assumpte “NOM COGNOM (nen/a inscrit) + DOCUMENTACIÓ CAMPUS 2023”.

La documentació que cal adjuntar per email en el moment de la inscripció és:
• Comprovant de pagament
• Fotocòpia de la targeta sanitària o mútua

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.