FES-TE SOCI
loading

+ègora

Servei d’entrenament personal

Un/a entrenador/a personal és molt més que un professional de l’activitat física i la salut. Són persones que tenen la capacitat d’influenciar en les persones i de millorar la seva qualitat de vida a través de l’exercici físic. A partir t’una entrevista inicial en la que et preguntarà sobre els teus hàbits, objectius i estat de salut, t’elaborarà un programa d’entrenament específic, segur, eficient i adaptat a tu. A més, t’acompanyarà en totes les sessions d’entrenament, guiant-te i motivant-te de forma constant. Es tracta d’un servei altament personalitzat i exclusiu que busca optimitzar el rendiment físic i fomentar l’autonomia de les persones.

Si prefereixes entrenar pel teu compte, a la sala de fitness t’ajudarem a triar el programa d’activitat física que s’adapti millor al teu nivell de condició física, temps setmanal que dedicaràs a l’entrenament i particularitats físiques i mèdiques, en funció de quin sigui el teu objectiu: Aprimar-te, Augment de massa muscular, Condicionament físic, Relaxació-antiestrés o Tonificació “Fitness”. Pots comptar en tot moment en l’assessorament dels tècnics de la sala de fitness.

La majoria d’entrenaments personals es realitzen a la sala de fitness però, si cal ,ens mullem per a tu. Un/a entrenador/a aquàtic/a t’adjudarà a assolir els teus objectius a la piscina com ara aprendre a nedar, readaptació a l’esforç i perfeccionar estils.

Els entrenaments personals no estan inclosos en la quota d’abonament (si el programes d’activitat física). Demana més informació al nostre equip de tècnics esportius o bé a la recepció del centre.

Date
Client
Category
+ègora
Tags

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.